> ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  > SHOCK WAVES

Λιπογλυπτική Κυτταρίτιδα & Σύσφιξη με Shock Waves®

 

SHOCK WAVES®: Η επανάσταση της Γερμανικής Τεχνολογίας

 

Κάθε αισθητικό πρόβλημα έχει περισσότερες από μια λύσεις και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαίο ένα κέντρο να παρέχει όλες τις δυνατές επιλογές και να διαθέτει άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο θα προτείνει την ενδεδειγμένη λύση ανά περίπτωση.

 

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ διαθέτουμε την επανάσταση της τεχνολογίας, τόσο για την αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας, όσο και για την επίτευξη Λιπόλυσης και Σύσφιξης.

 

 

  • Τι είναι η κυτταρίτιδα;
Η κυτταρίτιδα προσβάλλει το 80% των γυναικών, λόγω γενετικής προδιάθεσης και τυπικά εμφανίζεται στο δέρμα των μηρών, των γλουτών και των άνω άκρων.
Φυσιολογικά, ο συνδετικός ιστός είναι ελαστικός και διαθέτει ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου, ώστε να παρέχει τη δυνατότητα στο δέρμα να τεντώνεται με ελαστικότητα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στην παραγωγή λίπους (λιπογένεση) και στην καταστροφή του (λιπόλυση), οδηγεί στο σχηματισμό μεγάλου μεγέθους λιποκυττάρων, τα οποία είναι τυπικά στην κυτταρίτιδα. Η διόγκωση αυτή των λιποκυττάρων που πραγματοποιείται με απροσδιόριστο τρόπο προς την επιφάνεια του δέρματος, σε συνδυασμό με τη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου, οδηγούν στην τυπική εμφάνιση φλοιού πορτοκαλιού, ιδιαίτερα στις περιοχές των μηρών, των γλουτών και των άνω άκρων.

 

  • Ποιά είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας;
Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας γίνεται με ακουστικά ηχητικά κύματα (Acoustic Wave Therapy®), μία σύγχρονη και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται και για Λιπόλυση και Σύσφιξη.  Τα ακουστικά ηχητικά κύματα (Shock Waves) χρησιμοποιούνται στην Ιατρική με μεγάλη επιτυχία από το 1980 για λιθοτριψία και από το 1990 για τη θεραπεία δυσλειτουργιών στους τένοντες και στους μυς.

 

 

Το μηχάνημα των Schock Waves που χρησιμοποιούμε στο ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ είναι το πρώτο μηχάνημα στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία στο χώρο των ακουστικών ηχητικών κυμάτων. Σήμερα, η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται σε πάνω από 500 θεραπευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία.

 

 

Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος είναι δυνατό να εφαρμοστεί τόσο ως προληπτική θεραπεία για τη μείωση της ευπάθειας στην κυτταρίτιδα, όσο και για να αναστρέψει και εξαλείψει τα ορατά σημάδια της κυτταρίτιδας.

Χαρτογράφηση αυτιού

ayti

Νέα και Ανακοινώσεις

Κλείστε το Ραντεβού σας Online

Η φόρμα εστάλη επιτυχώς! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού!
Oνοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
Email:
Ενδιαφέρομαι για:
Επιθυμητή Ημ/νία και ώρα ραντεβού:
Subscribe to me on YouTube